Известие

Collapse
No announcement yet.

Спешно помощ с уплътненията на вратите

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Спешно помощ с уплътненията на вратите

Днес реших да си оправя задната врата защото не се сваляше прозореца, разглобих вратата и видях ,че пласмасовия водач е счупен,но не това е лошото,а че реших и да си залепа фолио на прозореца.За по лесно реших да сваля уплатнението на вратата и тогава стана фала ,уплатнението беше изгоряло и се скъса доста + това някои преди мен го беше късал и леко капеше по прозореца.Едвам го наместих да мога да затвора прозореца .Та вапроса ми е колко струва ново - старо, кои може да ми го оправи този проблем, защото се наиграх много.Някои ако знае и за всичките врати цена и от каде .МЕРСИ НА ВСИЧКИ ОТЗОВАЛИ СЕ ИСКРЕНО
    Alfa 147 JTD+ & Alfa 159 JTD +

Колега спокоино де
    Ще натръшкаш раздела
    Ново трудна работа,запазено втора употреба 100% ще намериш.Влез в платени обяви и в раздела авточасти.Има няколко 166-ци на части.
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

мерси колега за отзива ,ще провера утре но ми се ще нови ,а кажете някои да ги сложи кадрно моля

---------- Post added at 19:44 ---------- Previous post was at 19:25 ----------

по ме интересува кои може да ги сложи както трябва

Comment

Можеш преспокойно да ги сложиш и сам!Няма никакви специални изисквания
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

e да нали пробвах нещо не ми се получава даи да доида да ги сложиме па ще черпа по бира :Р

Comment

та някои ще ми каже ли каде да отида да ми сложат уплатненията както трябва
            Last edited by seepo; d.m.y г., 10:15.

Comment

явно маисторите искат да смена цялата врата то вече не са маистори а и аз незнам какво то и баба знае така и в краина сметка сам си го оправих за триене !

Comment

за ключ сложих си ги сам при липса на маистор които му се занимава

Comment

Working...
                X